Mathias Bruhn

Liste L E D E R L I S T E N
Arbejdssted / Workplace Mathias Bruhn IVS
Uddannelse / Education Diplom bygningsingeniør + Erhvervsøkonomi & Psykologi
Retning / Field Ledelsesudvikling
Hvem er jeg?
Tværfaglig ingeniør som underviser & coach
Som foredragsholder, underviser og coach arbejder jeg med ledelsesudvikling indenfor karismatisk kommunikation, præsentationsteknikker og pitching.
Jeg har siden 2012 hjulpet specielt ingeniører igennem IDA, AKA, private virksomheder og universiteter som DTU og AU med at kommunikere deres faglighed klart og tydeligt, samt hvordan deres personlige profiler bør præsenteres. 
Hertil opkvalificerer jeg ledelse i ingeniørevirksomheder som f.eks. MOE og Boehringer Ingelheim med fokus på at blive stærkere kommunikatører som sætter deres medarbejdere først. Jeg arbejder imod en leder som tager ansvar for egen udvikling, så han/hun kan være den bedste udgave af sig selv overfor dem han/hun skal lede.
Hvorfor stiller jeg op?
Vigtigheden i sund ledelse
Jeg stiller op for at sikre vigtigheden i sund ledelse er på agendaen i IDA. IDA er meget mere end en fagforening, og kan være med til at ingeniør-branchen som helhed får en forståelse for at ledere ikke blot skal lede. Ledere skal udvikle sig selv til den bedste version af dem selv, for at sikre den sunde ledelse af dem de leder.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Do'ers og planners
Der er do'ers og der er planners. Som selvstændig har jeg måtte være begge med fokus på det første.
Jeg sikrer at der bliver taget initiativ, og opgaver ligger ikke stille på mit bord. Det er derfor man skal stemme på mig. Jeg har en tværfaglig profil fra både DTU og CBS, og bringer begge fagfelter ind i hvad jeg gør. Den tekniske og analytiske forståelse fra DTU samt forretnings- og menneskeforståelsen fra CBS.