Gitte Krusholm Nielsen

Liste L E D E R L I S T E N
Arbejdssted / Workplace Danske Tegl
Uddannelse / Education Civilingeniør
Retning / Field Civilingeniør, Kemi
Hvem er jeg?
Min rejse til IDA startede med uddannelsen til industrilaborant. Her indså jeg at alt er kemi, i alle hjørner i livet og at det er nøglen til mange af vores udfordringer. Jeg indløste derfor straks billet til DTU.

Min drøm var at gøre en forskel for verden og at opnå indflydelse gennem mit arbejde.

På Kemiteknik blev jeg "100 meter-mester" i forbrændingsteknik og drog derfra ud i verden, hvor jeg arbejde mig op til forskellige mellemlederstillinger i en række større danske virksomheder.

Idag er jeg adm. direktør i brancheforeningen DANSKE TEGL, hvor ingeniørviden, kemi, ledelse, politik, indflydelse og strategi er min hverdags spændende krydderier. 


Hvorfor stiller jeg op?
"Du kan ikke være leder af en afdeling, hvis ikke du har stor faglig dybde!"

Den sætning har jeg hørt til hudløshed om mig selv og om ligesindede håbefulde lederspirer. Og nej! Jeg er selvfølgelig ikke enig!

Som ingeniører er vi uddannet til at mestre komplekse tekniske problemstillinger, men i høj grad også til at være dygtige ledere. Halvdelen af IDAs medlemmer er idag ledere eller direktører og det skal afspejle sig endnu mere i IDAs arbejde som rådgiver og inspirator.

IDA skal styrke sin rolle som en stærk og kompetent organisation for ingeniørledere, bl.a. ved at øge fokus på varetagelse af de behov, som særligt vedrører ledere, fagligt, juridisk, strategisk osv.