Marina Brandt

Liste L E D E R L I S T E N
Uddannelse / Education Civilingeniør
Retning / Field Civilingeniør, Fysik
Hvem er jeg?

En kvinde som ikke taler flydende dansk endnu, men som gerne vil opnå lighed og magtbalance og kæmper mod mandekvoter i topledelser i Danmark. Jeg har globalt udsyn og har arbejdet både i Sverige og Danmark. Lige nu er jeg ansvarlig for udviklingen af fagforeningen SVIB i Skandinavien.

Hvorfor stiller jeg op?

Regeringen ønsker vækst og bedre ledelse i hele Danmark. Det kræver en udfordrende, analytisk og nysgerrig forening for VIDEN, der kan være med til at arbejde aktivt med lederskab og nye ledelsesprincipper til gavn for IDAs medlemmer, virksomhederne og samfundet. Det er et stort ansvar, men jeg vil gøre en forskel og bidrage til det store ansvar hos IDA og skabe positive resultater.

Hvorfor skal man stemme på mig?

VIDEN er en hjørnesten i IDAs vej mod 2025. Og det er IDAs medlemmer der gør en forskel. Derfor kræver det et stærkt IDA,

  • der er robust og samtidigt bliver ved med at udvikle sig og sikre stærke partnerskaber nationalt og globalt, som understøtter indsatsen for bedre lederskab og vilkår,

  • samt flere kompetente og veluddannede feminine ledere, som får gode og bedre arbejdsvilkår, og grundlag for at udvikle deres lederskab.