Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 31
Arbejdssted / Workplace Innovast
Uddannelse / Education Diplomingeniør
Retning / Field Diplomingeniør, proces og innovation
Hvem er jeg?
Mit navn er Alina Protsyk og jeg er selvstændig erhvervsdrivende. For 18 år siden flyttede jeg sammen med min mor fra Ukraine til Danmark. I 2013 blev jeg færdig som Diplomingeniør i Proces & Innovation. Det har været en udfordring at finde et job, da min uddannelsesretning var meget ny og ukendt. Jeg besluttede mig for at blive selvstændig. På nuværende tidspunkt ejer jeg Innovast, hvor jeg arbejder med projektledelse af web projekter og Ukraine Direkte, hvor jeg rådgiver danske virksomheder om mulighederne i Ukraine og hjælper med at skabe forbindelser til Ukraine.

Jeg har en passion for trivsel, motivation og for at gøre en positiv forskel for medlemmerne ved at skabe fokus på udfordringer, som nyuddannede fra de nye studieretninger møder, at bekæmpe de udfordringer, som indvandrerne møder i Danmark og gøre det muligt for virksomheder at tiltrække den nødvendige arbejdskraft

De sidste 13 år har jeg lavet en del frivilligt arbejde og har et bredt netværk, som består af forskellige nationaliteter. I 5 år har jeg været formand for Lastivka- dansk ukrainsk forening. De har givet viden om, hvilke udfordringer man møder, når man flytter til Danmark

De sidste 2 år har jeg siddet i IDA Selvstændig.

Du kan kontakte mig på 22904995 eller mail alinaprotsyk@gmail.com

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/alinaprotsyk/

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg brænder for at gøre en forskel for andre og vil kæmpe for

-  at sætter fokus på mangfoldighed

- Integrering på arbejdsmarkedet af forskellige kulturer

- lige muligheder og lige vilkår for alle

- at sætte fokus på de udfordringer, som virksomheder kæmper med for at få den nødvenlig arbejdskraft fra udlandet 

- at hjælpe de nyuddannede fra nye ingeniøruddannelser med at komme på arbejdsmarked 

Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg har en passion for trivsel, motivation og for at gøre en positiv forskel for medlemmerne ved at skabe fokus på de udfordringer, som nyuddannede fra de nye studieretninger møder. At bekæmpe de udfordringer, som indvandrerne møder i Danmark. I pressen bliver der ofte skabt fordomme om andre kulturer og uden fokus på de fordele der er ved at have mangfoldigheden på arbejdsmarked. Virksomhederne skal være mere åbne for nyuddannede fra nye studieretninger og medarbejdere fra forskelligere kulturer, samt se det, som er en styrke, der giver vækst.

Jeg vil også kæmpe for at gøre det muligt for virksomheder at tiltrække den nødvendige  arbejdskraft fra udlandet, som de ikke kan få i Danmark. IDA skal kommunikere mere til pressen og politikkerne om at fjerne de barrierer, som gør det svært for virksomhederne at tiltrække den kvalificerede arbejdskraft fra udlandet.