John Rosenørn Seneberg

Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 60
Arbejdssted / Workplace Process Design
Uddannelse / Education Process Ingeniør / mMBA
Retning / Field Maskin / Kemi
Hvem er jeg?
Jeg er en allround ingeniør med speciale i procesudstyr og rustfrit stål. Jeg har været selvstændig de sidste 18 år, og er ene ejer af Process Design A/S. Jeg er desuden medejer af Rustfri Service - en smedefirma med speciale i proces udstyr til fødevare og farma branchen.Af fritidsinteresser kan nævnes musik - spiller guitar og piano, sejlads, jagt og badminton.
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg synes det er spændende at kunne være med til at give nogle gode rammer til andre ingeniører og ligestillede smat være med til at give relevant efteruddannelse.
Jeg sidder i bestyrelsen i IDA Proces, og trives med dette hverv. Jeg har tidligere siddet i bestyrelsen for IDA Lederforum gennem 6 år.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg er et velafbalanceret menneske med en forståelse for såvel ansatte som virksomhedsejere. Jeg går generelt ind for at minimere bureaukrati. Der bør ikke være betalt unødig administration. Administration som ikke ønskes og ikke vil betales af brugerne må høre under frivilligt arbejde...
Who am I?
I am an all-round engineer with a lot of international experience. I lived 5 years in USA, and have worked in all continents and many countries. I have my own engineering company - Process Design A/S. I started this in 2001. Privately, I play music - guitar/piano. I have for 10 years been volunteer at Roskilde festival - responsible for FOH at Orange Stage, Sailing, hunting and playing badminton also takes my time...
Why am I a candidate?
I like to work with other people to improve engineering education . In IDA, through arrangements - I am in IDA Process board - I can make a difference.
Why should you vote for me?
I am a well balanced person. I strive to reduce bureaucracy.