Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 61
Arbejdssted / Workplace Tryg Forsikring
Uddannelse / Education Akademiingeniør og Diplomingeniør DTU
Retning / Field Kemi & IT
Hvem er jeg?
Jeg er kemiingeniør af hjerte med en overbygning af IT.
Jeg har arbejdet med Risikoanalyse og Risk Management de sidste 33 år og er formand for IDA Risk, hvor jeg har været bestyrelsesmedlem de sidste 28 år.Mange vil kende mig fra mit arbejde i IDA Kulturforum København, hvor jeg de sidste 10 år har lavet arrangementer for IDA medlemmerne indenfor alt fra kajakroning, fladfisketure, rundvisninger over øl, vin og whisky smagninger til teater, musicals og operaer.Mit daglige arbejde er som Risk Management rådgiver hos Tryg Forsikring for hovedsagelig internationale industrikunder, hvilket gør at jeg rejser en del i udlandet.I en 25 års periode har jeg siddet i SOLITs bestyrelse, som er personaleforeningen for specialister og ledere i TRYG, hvor jeg i en lang årrække har deltaget i overenskomstforhandlingerne på området.Som tillidsrepræsentant for +400 kollegaer har deres trivsel været en af mine mærkesager.
Mit personlige håb, det er at udvikle vores IDA Forsikring til også at omfatte vore medlemmers egne virksomheder på en for medlemmernes fordelagtig måde.
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg har i en del år været kandidat under Ingeniørlisten men finder at ITM listen med Juliane i spidsen er den tværgående liste, der giver det friske pust til debatten i IDA, der er nødvendig for at tilgodese og samle vore medlemmer.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg vil fortsat arbejde på at gøre en forskel for vore medlemmer i IDA. Specielt vil jeg arbejde for at viderudvikle især UDA Forsikring til fordel for også vore selvstændige med egen virksomhed.

Kandidater i