Esben Søltoft

Liste Yngrelisten
Alder / Age 39
Arbejdssted / Workplace Corning Optical Communications ApS
Uddannelse / Education Civilingeniør
Retning / Field Civilingeniør, Maskin, Mekanik & Industri
Hvem er jeg?

Jeg er 39 år, og blev færdig som Produktions og Ledelses ingeniør i 2006 og har været medlem af IDA lige siden. Jeg arbejder i dag for Corning Optical Communications som Plant Engineering Manager, hvor jeg har været siden 2014. Før det så har jeg arbejdet både som freelance maskiningeniør, og en del år i medical device industrien. I dag handler det mest om Ledelse, men når jeg har mulighed for det så er jeg stadig aktiv på projekter med mekanik, software og systemudvikling, og den globale iværksætter og makerkulturen har en speciel interesse for mig, da jeg tror på at hvis vi først kan finde ud af at se og udnytte de globale muligheder så kan vi udrette fantastiske ting.Hvorfor stiller jeg op?
For at støtte den linje Yngrelisten står for i IDA. Jeg mener at Yngrelistens arbejde er vigtigt for at bevare IDA som en sund, moderne og mangfoldig forening.
Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg støtter op om Yngrelistens ambition om at skabe mere IDA ude i regionerne, som fx. på Sjælland, og mere regional synlighed på hovedkontoret på Kalvebod Brygge. Dertil støtter jeg op om at få flere yngre bestyrelsesmedlemmer i alle IDAs bestyrelser for at fremme det generationsskifte, der skal være med til at styrke IDA for alle, såvel nu som i fremtiden.Who am I?

I am 39 years old and graduated as Manufactuing and Management Engineer. Since I graduated in 2006, I have worked with many different companies in the medical device industry first, as an freelance developer, and now today I work as Plant Engineering Manager using my skills for both the leadership and management, but also my skills in mechanical, software and systems development, when the opportunity allows it. The global entrepreneur combined with the makerspace culture have a special interest for me personally, and if we can wire ourselves to think and see global opportunities, we can make fantastic things happen.Why am I a candidate?

I believe there is still work to be done in ensuring a diverse modern and future proof IDA-association, and Yngrelisten plays a vital role in this.Why should you vote for me?
I will work for greater IDA visibility in the regions and greater regional visibility at IDA HQ. At the same time, I will support younger board members on all IDA boards endorsing the necessary generational shift which will help to strengthen IDA for everyone now and in the future.

Kandidater i