Mette Alberg Mosgaard

Liste Yngrelisten
Alder / Age 39
Arbejdssted / Workplace Aalborg Universitet, FIB13
Uddannelse / Education Civilingeniør
Retning / Field Civilingeniør, Planlægning & Landmåling
Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette Alberg Mosgaard og blev uddannet som civilingeniør i miljøplanlægning fra Aalborg Universitet i 2002. Siden da har jeg primært arbejdet på universitetet, med et par små afstikkere ud i det private erhvervsliv. I dag bor jeg i Aalborg sammen med min mand og vores 4 drenge. Jeg er ansat som Lektor ved Institut for Planlægning hvor jeg er sektionsleder for 56 engagerede medarbejdere inden for energi og miljøplanlægning.

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg har de sidste 3 år siddet i IDAs hovedbestyrelse og forretningsudvalg og før det 6 år i repræsentantskabet, og to år i forsknings og uddannelsespolitisk udvalg. Det har været mægtigt spændende og hårdt arbejde! Mine mærkesager er specielt relateret til at vi altid tænker på hvad der er bedst for medlemmerne, og specielt kæmper jeg for at de udenlandske medlemmer får samme tilbud som de danske. Studerende og dimittender og deres involvering i foreningen har altid været et hjertebarn for mig. Endeligt er det vigtigt at huske at IDA er for hele Danmark, og selv om hovedkontoret er i København er der masser af medlemmer i resten af Danmark der skal have glæde af foreningen. Jeg elsker at være med til at gøre en forskel!

Hvorfor skal man stemme på mig?
Stem på mig fordi vi skal have et IDA der er aktivt i Nordjylland, fordi vi skal tage hånd om vores studerende og unge ingeniører så de kommer godt i gang på arbejdsmarkedet og fordi vi skal have en forening for ALLE, også de engelsktalende ingeniør- og naturvidenskabelige kollegaer :-)
Who am I?
I  graduated as an Environment Engineer in 2002. Since then, I have mostly worked for the University of Aalborg, currently as a lecturer and departmanager for 56 dedicated staff members within Energy and Environmental Planning.
Why am I a candidate?
I believe that Yngrelist's work is important for preserving IDA as a healthy, modern and diverse association.
Why should you vote for me?
I will work for greater IDA visibility in the regions, especially in Northern Jutland, and for greater regional visibility at IDA HQ. At the same time, I will support younger board members on all IDA boards endorsing the necessary generational shift, which will help to strengthen IDA for everyone now and in the future.


Kandidater i