Lise Henneberg Byrgiel Jensen

Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 48
Arbejdssted / Workplace Elbek og Vejrup
Uddannelse / Education Teknikumingeniør
Retning / Field Teknikumingeniør, Maskin, Mekanik & Industri
Hvem er jeg?
Jeg er en erfaren produktions ingeniør, der brænder for optimering af processer og resultater gennem tværfagligt samarbejde og ledelse på alle niveauer. 
Jeg mener, det er vigtigt at tage ansvar og gå foran, hvis man vil skabe gode resultater, og det gælder hele vejen rundt.
Jeg bor i Brørup mellem Esbjerg og Kolding sammen med mine 2 - næsten voksne - sønner, og har derfor god tid til at engagere mig i frivilligt arbejde.
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg ønsker at få fokus på innovativ og moderne ledelse som noget, der skal bruges aktivt i danske virksomheder, og ikke kun noget, man læser om i bøger eller hører om på et seminar.

Jeg synes det er skræmmende, at så mange mennesker rammes af stress hver dag i Danmark, specielt når der er så stor viden omkring hvordan man undgår stress, ligesom der er masser af forskning der siger, at motiverede medarbejdere med gode arbejdsbetingelser giver de bedste resultater på bundlinjen.

Jeg vil derfor gerne have indflydelse på hvordan IDA bruger midlerne til at fremme vilkårene for medlemmerne på arbejdspladserne.Hvorfor skal man stemme på mig?
  • Jeg ønsker at IDA bliver endnu bedre til at støtte og udvikle medlemmerne til større trivsel og jobtilfredshed.
  • Jeg vil arbejde for at få fokus på at medarbejdere og ledere skal klædes bedst muligt på, fagligt og personligt, til at skabe innovation og resultater.

Kandidater i