Keld Leerskov Hansen

Liste Private Ingeniører_pi
Alder / Age 58
Arbejdssted / Workplace Sweco Danmark A/S
Uddannelse / Education Teknikumingeniør
Retning / Field Byggeri, Miljø & Anlæg
Hvem er jeg?

Jeg er 54 år gammel, bosiddende i Haderslev med min hustru Susanne, og ansat som chefrådgiver ved det rådgivende ingeniørfirma Sweco A/S.

Jeg har i min karriere udelukkende haft ansættelse ved større danske rådgivende ingeniørfirmaer, hvor jeg som projekterings- og projektleder har været beskæftiget med planlægning, projektering og udførelse af miljø- og anlægstekniske opgaver for private og offentlige kunder.

I de seneste 17 år har jeg været valgt som tillidsmand for kollegaer ansat ved Sweco A/S´ kontorer i Syd- og Sønderjylland, og i 9 år desuden været en af de 2 medarbejdervalgte medlemmer af firmaets bestyrelse.

Hvorfor stiller jeg op?

Privatansatte ingeniørers vilkår er utilstrækkeligt repræsenteret i IDA´s repræsentantskab. Det vil jeg med min viden og erfaring fra 33 års ansættelse i private ingeniørfirmaer forsøge at ændre på.


Hvorfor skal man stemme på mig?

Fordi jeg har indgående erfaring med arbejds- og ansættelsesforholdene i perioder med høj- såvel som lavkonjunktur,

Fordi jeg har kendskab til, hvordan øget globalisering og national såvel som international firmafusion har indflydelse på arbejds- og ansættelsesforholdene.

Fordi jeg som mangeårig tillidsmand om nogen kender værdien af lokale virksomhedsgruppers virke og tilstedeværelse i private ingeniørfirmaer.

Fordi jeg har indsigt i de politikker og tiltag, som private ingeniørfirmaer udfolder for at tiltrække og fastholde unge såvel som ældre medarbejdere i en tid med stadig tiltagende ingeniørmangel.

Kandidater i