Christina Magaard

Liste Yngrelisten
Alder / Age 35
Arbejdssted / Workplace Skat
Uddannelse / Education Diplomingeniør
Retning / Field Diplomingeniør, Maskin, Mekanik & Industri
Hvem er jeg?

Jeg har været medlem af IDA siden 2002, og blev færdig som ingeniør i 2007. Jeg arbejder for vurderingsstyrelsen siden marts 2018.

Jeg støtter Yngrelistens mærkesager, især fordi jeg ønsker mere fokus på det globale arbejdsmarked i IDA og hele Danmark.

Hvorfor stiller jeg op?
Jeg mener at Yngrelistens arbejde er vigtigt for at bevare IDA som en sund, moderne og mangfoldig forening.
Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg støtter op om Yngrelistens ambition om at skabe mere IDA ude i regionerne, som fx i Nordjylland, og mere regional synlighed på hovedkontoret på Kalvebod Brygge. Dertil støtter jeg op om at få flere yngre bestyrelsesmedlemmer i alle IDAs bestyrelser for at fremme det generationsskifte, der skal være med til at styrke IDA for alle nu og i fremtiden.

 

Who am I?
I am a member of IDA since 2002. Since I graduated in 2007 as engineer, I have worked with logistics and today I work for Vurderingsstyrelsen. I support Yngrelisten’s core topics, and I’m particularly passionate about more focusing on the global labour market for all members
Why am I a candidate?
I believe there is still work to be done to ensure a diverse young association and Yngrelisten plays a vital role in this.
Why should you vote for me?
A vote for me is a vote for Yngrelisten, what is most important is supporting their core topics and giving Yngrelisten a strong voice in IDA.

Kandidater i