Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 56
Arbejdssted / Workplace Grenå Andelsboligforening
Uddannelse / Education Diplomingeniør Maskiningeniør - energiteknik Odense Teknikum 1988
Retning / Field ILU/EBA Bachelor of Engineering in Global Business Engineering, Horsens
Hvem er jeg?
Aktiv og dynamisk ingeniørleder der har været leder siden 1988 -30 år
i 7 forskellige virksomheder som fabrikschef, teknisk chef, produktions-og logistikchef, udviklingschef, kvalitetschef, driftschef med 6-160 prs.
gift med Kamma, konservatorieuddannet og folkeskolelærer på 26. år. 
3 voksne børn årg. 94,96 og 2001
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg fik som grøn ingeniør på 27 år ansvaret for at designe en ny emballagefabrik og opbygge en ny organisation, selvfølgelig med en erfaren direktør som “førerhund”. Jeg har således lært rigtig meget om ledelse på den hårde måde. De positive udfordringer og succeserne men også magtkampe, manipulation og taktik.
Da ingeniører og naturvidenskabelige kandidater med den rigtige efteruddannelse (økonomi/ledelse) har den bedste basis for at blive fremtidens ledere vil jeg gerne være med til at klæde IDAs medlemmer på til at blive de bedste ledere. Med empati, med forståelse for egen og andres motivation og med forståelse for forskellige persontyper.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Siden 2007 har jeg været formand for IDA Lederforum midt vest. i 9 af 12 år, Det har givet en del erfaring med IDA,  ledelse og frivillige!
Ledelse er et fag man kan have flair for, men et fag man skal uddannes i. 
IDAs medlemmer har den bedste basis for at lede i en teknologisk drevet fremtid. Med overbygninger på økonomi og i særdeleshed ledelse kan IDA og IDA lederforum være med til at skabe fremtidens ledere.
Vi skal lade dimmitender prøve sig selv af: - er ledelse måske min vej? og så skal vi klæde dem på, til at gå efter det valg. God ledelse og innovation giver tryghed og fremdrift i fremtidens virksomheder, hånd i hånd med god trivsel.

Kandidater i