Annette Hou Adrian

Liste Fagforeningslisten
Alder / Age 53
Arbejdssted / Workplace I/S VESTFORBRÆNDING, GLOSTRUP
Uddannelse / Education Civilingeniør
Retning / Field Uden for kategori
Hvem er jeg?
Jeg tror på at sammen står vi stærkere og derfor har jeg altid været involveret i tillidsarbejdet enten som tillidsrepræsentant, eller som nu hvor jeg er en del af vores AC-bestyrelse.
Hvorfor stiller jeg op?

Jeg brænder for mennesker og miljø og vil gerne tage min del af at løfte det op på den politiske dagsorden.

Vores verden er under stor forandring, og fremtidens arbejdsmarked vil være helt anderledes end i dag. Vi ser allerede nu en fragmentering af arbejdsmarkedet, hvor den ”rigtige” arbejdskraft er robust, modstandsdygtig og har 0 sygedage, og klarer sig selv. Jeg tror at det er nu vi skal begynde at arbejde for en ny forståelse af mennesket som menneske og vores værd som individ og i kollektivet.

Så jeg stiller op for at sikre at vi i sætter på dagsorden at tænke menneske før arbejdskraft.

Vi skal også til at se os selv lidt mere i øjnene når det gælder at forbruge vores ressourcer. Vi som ingeniører har den grundlæggende viden til at være kickstartere på grøn omstilling og cirkulær økonomi. Vores fagtekniske arrangementer oser at kompetence, der bare venter på at arbejde sammen mod en bæredygtig udvikling.  

Hvorfor skal man stemme på mig?

Du kan med fordel lægge din stemme hos mig, hvis du synes det er vigtigt at have et stærkt kollektivt talerør for alle ingeniører ligegyldigt hvor du er i dit liv, om du er i arbejde eller arbejdsløs, om du er på vej op af karriere trappen eller du er på barsel.

Hvis du synes, det er det hele menneske og ikke kun værdien på arbejdsmarkedet der tæller – så er jeg din kandidat.  

Jeg vil arbejde for mangfoldighed på arbejdsmarkedet (også selvom det møder mange barrierer), kollektive løsninger der skaber tryghed i vores liv og  

Jeg vil arbejde for at vi sætter vores kloge hoveder sammen og sætter kursen for en bæredygtig udvikling.

Kandidater i