Marc Fussinger

Liste Fagforeningslisten
Alder / Age 65
Arbejdssted / Workplace Hofor A/S
Uddannelse / Education Teknikumingeniør
Retning / Field Teknikumingeniør, Byggeri & Anlæg
Hvem er jeg?

TR repræsentant for ingeniører ansat ved HOFOR a/s.

Har været primær deltager i forhandlingerne om overgang fra offentlig til privat virksomhedsoverenskomst.

Engageret i IDA siden dimmission og deltaget i det fagpolitiske arbejde i repræsentantskabet, forbundsbestyrelsen for det fusionerede forbund og i IAK som nu er blevet til AKA-

Er i dag valgt for Fagforeningslisten til at deltage i bestyrelsen for AR - Ansattes Råd samt parlamentarisk revisor i Akademikernes Ambitiøse A-kasse AKA.

Hvorfor stiller jeg op?

Fordi jeg aldrig har kunnet nøjes med at kigge på - jeg vil være en aktiv del af fællesskabet og være med til at præge udviklingen.

Kan bidrage med synspunkter og holdninger, som styrker den solidariske linie i det fagpolistiske arbejde i IDA og derigennem fællesskabet, som er så vigtigt i en tid, hvor også ingeniørernes arbejdsmarked er under pres fra udbredelsen af atypiske ansættelsesformer som løstansatte, projektansatte og konsulenter med begrænsede rettigheder.

Hvorfor skal man stemme på mig?
Flere og flere "glemmer" at holde fri og holde ferie - fordi de føler sig pressede til at skulle "være på" - også når de faktisk har ret til at holde fri. På Fagforenïngslisten siger vi: "Hold ferie - når du har ferie"

Vilkårene på arbejdsmarkedet er blevet skærpede og det er vigtigt at IDA aktivt deltager i sikringen af ordenlige løn- og arbejdsvilkår for medlemmerne - på det private som det offentlige arbejdsmarkked - og med plads til et anstændigt familieliv - medlemmerne skal kunne se, at det nytter at stå sammen og være medlem af IDA.

Who am I?
Local union representative at my work involved for decades in the local negotiations as well as counselor for my colleges when they ask for advises conserning questions about their contributions in theír job.
Why am I a candidate?

I am candídate because I want to participate with all my knowledge and experience through my professional work-life

I have allways needed to be participating in discussions conserning my life and the workconditions for my deliverences at the job,

In my opinion there is still a great need of influence from the unions including IDA (Association for engineers in Denmark) to reprensent the opinions of the professional engineers concerning the Development of sustainabel tecnical solutions as well as the work-conditions for every employed member of IDA. Descent and faire workconditions is importent for the members as well for the employers to reach sustainabel progress for the sociaty and for the future.

Kandidater i