Kenn Mørk

Liste Fagforeningslisten
Alder / Age 58
Arbejdssted / Workplace Vejdirektoratet
Uddannelse / Education Civilingeniør
Retning / Field Civilingeniør, Byggeri & Anlæg
Hvem er jeg?
Jeg har arbejdet med offentlig forvaltning vedr. teknik og miljø hele min karriere. Siden 2007 har det været hos Vejdirektoratet i Aalborg.
I IDA har jeg været engageret i både regionalt arbejde om bl.a. arbejdsvilkår og haft en periode i Repræsentantskabet.
Jeg har også varetaget rollen som tillidsrepræsentant på min arbejdsplads i flere omgange, og jeg har deltaget i IDA´s fælles udvalg for tillidsrepræsentanter på det offentlige område. 
Hvorfor stiller jeg op?
Forhandlingerne frem mod OK-18 viste med tydelighed, at de offentlige arbejdsgivere er ude efter at presse løn og arbejdsvilkår, hvor der er mulighed for at hente en økonomisk gevinst. Vi får bestemt ikke noget forærende, og der skal kæmpes for det, vi har. Derfor skal IDA styrke fagforeningsrollen, så vi kan stå stærkt i forhandlingerne sammen med de andre organisationer.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg har mange års erfaring som tillidsrepræsentant og med aktivt udvalgsarbejde i IDA. Jeg vil sætte fokus på det, som er vigtigt for medlemmerne på arbejdspladserne.
Jeg har haft glæde af at være en flittig gæst ved IDA´s fagtekniske og sociale arrangementer, så jeg mener, at IDA skal fastholde et alsidig udbud af medlemstilbud, der kan understøtter medlemmernes karriere.

Kandidater i