Kim Faldborg

Liste Fagforeningslisten
Alder / Age 55
Arbejdssted / Workplace Statens Administration
Uddannelse / Education Akademiingeniør
Retning / Field Akademiingeniør, Maskin, Mekanik & Industri
Hvem er jeg?
Produktionsingeniør med IT som arbejde område, det kan lyde forkert, men det hænger godt sammen.
Jeg har gennem de sidste 12 år været aktiv i IDA nord, hvor jeg har arbejdet med at tilbyde arrangementer til medlemmer i det Nordjyske. Jeg sætter der faglige netværk højt og ser ikke forskel på om det bliver til en et fagligt miljø eller et socialt kulturelt miljø. En aften i IDA hvor der er oplæg omkring ledelse eller en tur i bio, med netværk over middagen giver begge, noget nyt. Vi er ikke alle lige introverte, hvorfor det ofte sker spænende ting når vi har set på vores sko i fællesskab.
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg stiller op til repræsentantskabet, da jeg mener at have noget at byde på. 

Vil du ikke stemme på mig, så find en anden kandidat, men stem lad ikke IDA være mindretallets forening.

Som tidliger privatansat og nu offentlig kender jeg fordele ved begge verdner.
Jeg har været næstformand i VG Telenor og er pt. AC tillidsrepræsentant ved Statens administration.

Jeg mener at have et godt kendskab til hvad der røre sig i det nordjyske ingeniører, igennem mit frivillige arbejder i Aalborg afdeling, KompetenceForum Nord, Cross Cultural Community, lederforum Nord og Region nord.Hvorfor skal man stemme på mig?
6 årsreglen skal gælde for repræsentantskabet, ikke mindst da han her har et valg mens vi i de frivillige grupper og afdelinger ofte må ty til udpegninger, grundet manglende villige.

IDA skal fokuserer mere på medlemmerne, som findes, i stedet for at jagte nye, de skal nok kommer hvis vi er en god forening, med et godt rygte.

IDA skal være en fagforening med et fagligt netværk, som er innovativt og ny skabende. Det skulle gerne være sådan at man spørger IDA inden teknologiske beslutninger tages.   

Kandidater i