Niels Erik Bjergaarde

Liste Fagforeningslisten
Alder / Age 53
Arbejdssted / Workplace Banedanmark, Teknik/Infrastruktur
Uddannelse / Education Akademiingeniør
Retning / Field Akademiingeniør, Kemi
Hvem er jeg?

Først og fremmest skal du have tak fordi du er aktiv og stemmer til :

IDA's repræsentantskabsvalg 2019

Hvem er jeg , som din kandidat??Jeg har mere end 28 års praktisk erfaring og kompetencer fra både private og offentlige ingeniør-arbejdspladser. Ved hvad der skal til, når situationer opstår, hvor både kollegaer og arbejdsgivere skal samarbejde og udvikle sig, når konflikter og udfordringer skal løses på bedste vis. Erfaren omkring forhandlinger og løsning af problemer med focus på respekt for alle parter og bedste løsning. De bedste aftaler er dem, hvor alle er hørt og respekteret. Kritisk overfor ideologi og stejlhed og gode erfaringer med sund fornuft og løsninger.

Privat er jeg gift (med verdens dejligste civilingeniør) og har 2 voksne døtre. Bosiddende I  Roskilde og arbejdsplads I Ringsted. Så IDA  Region Sjælland kender jeg, som "min egen lomme".

"IDA og Fagforeningsliste" hilsener fra Niels Erik, Din faglige aktive stemme i region Sjælland.

Hvorfor stiller jeg op?
 skal vælge mig, fordi….

I sikres en aktiv og praktisk erfaren forhandler og udvikler omkring IDA's vedvarende proces i styrkelse af organisation og stemme omkring det faglige og fagforeningsmæssige arbejde og fundament i IDA.

Hvis I har spørgsmål eller emner i ønsker belyst nærmere har jeg anført de mange kontaktmuligheder det moderne IT-samfund stiller til rådighed;-)


Hvorfor skal man stemme på mig?

Kære IDA medlemmer.

Ved at stemme på mig og Fagforeningslisten sikres aktiv arbejdskraft i den vedvarende proces omkring fokus og aktiv politik i IDA som faglig aktiv forening.

Vi arbejder for, at IDA understøtter og servicerer kollegaer og medlemmer.

Kandidater i