Allan Hofman Johnsen

List Yngrelisten
Alder / Age 31
Arbejdssted / Workplace Lessor A/S
Uddannelse / Education Civilingeniør
Retning / Field Civilingeniør, IT, software og spiludvikling
Who am I?
I am 31 years old and graduated as a Software Engineer in 2012. Since I graduated, I have worked with Lessor A/S as a system consultant.  
Why am I a candidate?
I believe there is still work to be done in ensuring a diverse modern and future proof IDA-association, and Yngrelisten plays a vital role in this.
Why should you vote for me?
I will work for greater IDA visibility in the regions and greater regional visibility at IDA HQ. At the same time, I will support younger board members on all IDA boards endorsing the necessary generational shift, which will help to strengthen IDA for everyone now and in the future. A vote for me is a vote for Yngrelisten, my main priority is supporting Yngrelisten, its voice and its work in IDA.
Hvem er jeg?
Jeg blev færdig som software ingeniør i 2012 og har været medlem af IDA siden min studie tid. Jeg arbejder i øjeblikket for Lessor A/S hvor jeg blev ansat omkring en måneds tid efter jeg blev færdig som software ingeniør.
Hvorfor stiller jeg op?
For at støtte den linje Yngrelisten står for i IDA. Jeg mener at Yngrelistens arbejde er vigtigt for at bevare IDA som en sund, moderne og mangfoldig forening.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg støtter op om Yngrelistens ambition om at skabe mere IDA ude i regionerne, som f.eks. Vestjylland, og mere regional synlighed på hovedkontoret på Kalvebod Brygge. Dertil støtter jeg op om at få flere yngre bestyrelsesmedlemmer i alle IDAs bestyrelser for at fremme det generationsskifte, der skal være med til at styrke IDA for alle, såvel nu som i fremtiden. En stemme på mig er en stemme på Yngrelisten og dennes politik. Det vigtige for mig er at støtte listen og dens stemme og arbejde i IDA.

Candidates in