Andreas Munch Møller

Stilling Bestyrelsesmedlem, Lektor
Opstillingstype Privat
Kontakt mig på Telefon
Kontaktinfo 53811119
Hvem er jeg?

Kære Andelshaver i Valgkreds 10.

Jeg hedder Andreas Munch Møller og er gift med Ida. Vi har to dejlige børn på 2 og 0 år.

Til daglig arbejder jeg på HF Søfart i Marstal, hvor jeg underviser i samfundsmæssige problemstillinger.

Jeg sidder b.l.a som bestyrelsesmedlem i flere virksomheder som arbejder med forsyningssikkerhed o. lign og har udover dette arbejdet intenst med Energi spørgsmål.

Jeg er nok mest kendt for at have turneret Ø´erne rundt for at kæmpe bevare vores lokale akutberedskab, Svendborgs Sygehus, og imod den øget centralisering.

Jeg håber på jeres støtte, og I kan læse nærmere om hvilke ting jeg vil kæmpe videre for hvis jeg bliver valgt til SE Energi.

Hvorfor skal du stemme på mig?

- En stærk stemme for Syddanmark og Ø´erne.
Det er vigtig med en stærk stemme for Øerne og Syddanmark i SE. Jeg vil kæmpe for andelshaverne som jeg har gjort i mange andre sammenhænge. Skabe klare resultater og klar kommunikation. Jeg er en stemme du kan stole på.

- Del i vækstpuljer og billig EL.
Jeg vil kæmpe for flere vækstpulje midler til lokale initiativer og billigere EL priser. Jeg er også din garant for ordentlighed i koncernen.

- Visionær ledelse og bæredygtig omstilling.
Frem mod 2025 skal SE være en langt mere digital forretning, og skal blande sig i den absolutte top som et nationalt selskab. Det kræver visionær ledelse og fokus på bæredygtig omstilling. Jeg er klar.